Anai's FotoPage
Image Hosted by ImageShack.us
By: An Ai

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Mar-2011 01:40 Email | Share | | Bookmark
My Balloon Collections

Turtle
Turtle Side
Monkey dekat
View all 19 photos...
Ni lah hobi terbaru ku...hehehe

leh tak jadi clown


Tuesday, 1-Mar-2011 09:49 Email | Share | | Bookmark
Kelas Photoshop 27 Mac 2011

 
 
 
View all 5 photos...


Tarikh : 27 Mac 2011

Tempat : Bandar Baru Bangi

Masa : 8.30 a.m - 5.00 p.m



Tarikh tutup pendaftaran 10 Mac 2011.

Kelas hanya boleh memuatkan 10 orang sahaja. Siapa cepat dia dapat



Kursus ini terbuka kepada : -

1. Mereka yang minat dalam image editing

2. Pelajar

3. Pekerja yang banyak menggunakan perisian ini

4. Jurugambar


Kandungan Kelas (Basic Photoshop)

1. Apa itu BRIDGE®

2. Pengaturan “LAYERS”

3. SMART OBJECTS dan FILTERS

4. VANISHING POINT

5. BLACK & WHITE

6. SHARPENING FILTERS

7.Rahsia RETOUCHING

8. Color Range

9. Brushes and fonts

10. Batch processing dan tools lain


Apa yang perlu anda bawa :

1. Laptop

2. Alatan menulis

3. Buku nota

e-mail saya jika berminat : kedai_aida@yahoo[dot]com[dot]my


Thursday, 21-Oct-2010 00:17 Email | Share | | Bookmark
Apabila Isteri Outstation

 
 
Apabila isteri outstation - kena pi makan sorang-sorang

Apabila isteri outstation - kepala buntu nak makan apa

Apabila isteri outstation - inilah hasilnya...








Alhamdullilah...janji kenyang...


Wednesday, 13-Oct-2010 00:50 Email | Share | | Bookmark
@rt

 
 
 
View all 14 photos...
Jom bermain dengan art pula





























For new photographers selalunya akan takut untuk mengambil gambar. Lebih2 lagi apabila mengambil subjek bukan hidup seperti lampu, kereta, mainan dsb. Jadi ramai yang lebih gemar mengambil gambar potrait dan landspace. Ini selalunya disebabkan perasaan takut akan diketawa oleh rakan2. Ayat selalu diterima "lah gambar nie pon kau nak ambil ke".

As for me just go and snap dan tunjukkan hasilnya. Biar gambar tersebut nampak dari sudut pandangan mata kita dan bukan dari sudut pandangan mata orang lain.

Be creative...extend ur picture to the next level

enjoy
facebook.com/godampc


Wednesday, 6-Oct-2010 00:30 Email | Share | | Bookmark
Jom main rumput

 
 
 
View all 8 photos...
Perkara yang agak sukar untuk seorang Photographer... Amik gambar kanak2




Sekarang dah pandai cakap "Help"
Bila perlukan pertolongan je dia akan cakap help help



How the sound of the tiger...she will reply " aummmm"















enjoy


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net